37-річна Анна Седокова поступила в Гарвард: «Я хочу, щоб мій мозок працював»

Екс-солістка групи «ВІА Гра» Анна Седокова поступила до Гарвардського університету — один з найвідоміших вузів не тільки США, але і всього світу.

Героїня нашої сьогоднішньої статті реалізувалася як співачка і автор пісень, актриса, теле- і радіоведуча, дизайнер власного бренду одягу і письменниця, турботлива дружина і мама.

Судячи по одному з останніх постів зірки в соціальних мережах, зупинятися на цьому вона не збирається.

Анна Седокова с мужем Янисом Тиммой, сыном Гектором и дочкой Алиной
Анна Седокова з чоловіком Янісом Тіммою, сином Гектором і донькою Аліною

Як активний користувач Instagram, Анна регулярно ділиться зі своєю армією фанатів особистими новинами. На цей раз вона похвалилася, що записалася на онлайн-навчання в Гарвард:

«Я менше буду спати, менше приділяти часу своїй родині і більше собі, адже я хочу, щоб мій мозок працював. У цьому житті ми кожен день робимо вибір. Сидіти і нічого не робити або викликати себе на бій, своє тіло, душу або мозок».

Анна Седокова
Анна Седокова

У цій же публікації Седокова зізналася, що почала працювати з 15 років і з тих самих пір жодного разу не брала відпустку, де б вона не жила — на околиці Києва чи в Лос-Анджелесі, де у неї, до речі, є власний будинок.

Фанати оцінили спрагу виконавиці до нових знань і в коментарях побажали успіху в починаннях, а також обсипали компліментами:

  • «Яка ви молодець»;
  • «Як завжди ви найкращий мотиватор»;
  • «Розвиток — це важливо. Успіхів і удачі!»;
  • «Гарнішає з кожним днем!»;
  • «І з мітлою красуня»;
  • «Розумна, красива, розкішна дівчина», — пишуть користувачі, з якими важко не погодитися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.