Слава Камінська вперше після розлучення показала свого нового коханого: «Справжній мачо»

Солістка групи «НеАнгели» Слава Камінська вперше показала публіці свого нового обранця після розлучення. Закохані влаштували романтичну вечерю при свічках.

У минулому році співачка офіційно розлучилася з пластичним хірургом Едгаром Камінським після 5 років у шлюбі. Зараз вони виховують двох спільних дітей — п’ятирічного сина Леонарда і чотирирічну дочку Лауру.

Примітно, що тепер уже колишні називають різні причини розставання. Едгар стверджує, що дружина сильно його ревнувала і хотіла дещо змінити свою зовнішність, хоча він категорично проти цього. Слава ж вважає, що розбрат в їх сім’ю внесли свекруха і мама, які через чур втручалися в стосунки пари.

Эдгар и Слава Каминские
Едгар і Слава Камінський

Коли героїня нашої сьогоднішньої статті з’явилася на «Танцях з зірками» разом з хореографом Дмитром Дікусаром, публіка тут же запідозрила, що між ними зав’язався роман. Заперечувати цього вони не стали. Більш того, потенційна парочка час від часу ділиться в соціальних мережах досить двозначними фотографіями.

Тільки шанувальники почали одружувати Славу і Дмитра, як раптом виконавиця розбила всі їхні мрії і показала, як приємно провела вечір з іншим. Правда причин турбуватися немає і зараз ви зрозумієте чому.

Слава Каминская и Дмитрий Дикусар
Слава Камінська та Дмитро Дікусар

На новому фото знаменитість вечеряє в компанії галантного кавалера — блакитноокого блондина-кота. У підписі до публікації співачка в черговий раз продемонструвала прекрасне почуття гумору:

«Романтична вечеря з коханим. Коханого орендувала, вечерю готувала сама».

Звичайно, реакція підписників не змусила на себе чекати — багато хто дуже позитивно сприйняв «нове кохання» Камінської:

  • «Хороший коханий. Головне, ніколи і слова поганого не скаже»;
  • «Кращий компаньйон»;
  • «Мені б такого мачо!»;
  • «Найбільш чесний і уважний співрозмовник»;
  • «Здається, коханий задивляється на вашу вечерю».

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.