Як живе Джигурда і скільки він заробляє? Гроші на Волочкову є

Микита Джигурда нещодавно знову нагадав про себе шанувальникам тим, що "зробив собі приємно " прямо на камеру. І засвітив той самий причинний орган.

Якщо аналізувати всю біографію Джигурди, можна сказати, що це один з найбільш епатажних героїв російського шоу-бізнесу. І це дійсно так, адже він любить бути на слуху у публіки. Мало хто знає, але в молодості Микита Джигурда навіть лікувався в психіатричній лікарні – у нього був маніакальний психоз.

Особисте життя Микити Джигурди таке ж яскраве й епатажне, як і інші витівки

Микита Джигурда
Микита Джигурда

У нього була дружина Марина Анісіна, з якої пара була більше друзями і партнерами, ніж чоловіком і дружиною. Потім у них народилася дитина, але з часом вони розлучилися.

В одному з наступних інтерв’ю Микита Джигурда натякав на те, що розлучення було всього лише піар ходом, і насправді вони з фігуристкою Анісіна разом. Поки вони нібито “розлучалися “, у Джигурди була інша жінка, а ось Марина Анісіна займалася вихованням сина. Коли вони офіційно зійшлися вдруге, Марина народила Микиті ще двох дітей.

Скільки заробляє Микита Джигурда?

Микита Джигурда
Микита Джигурда

Як пишуть різні ЗМІ, посилаючись на друзів і близьких людей Джигурди, за виступи в ток-шоу він отримує близько 600 тисяч рублів.

Від роботи в театрі він відмовився через свого епатажного образу, тому не готовий приміряти якісь унікальні і творчі ролі.

Але крім грошей у Джигурди є будинок на Грецькому узбережжі (24 мільйони рублів) і квартира в Москві (приблизно 15 мільйонів рублів). Нещодавно з’явилася інформація про те, Джигурда придбав квартиру в Парижі. Її оціночна вартість поки невідома.

Екс-коханка Джигурди розповіла, що, незважаючи на великі доходи, він постійно в боргах. Звичайно, він їх справно віддає, то звик жити на широку ногу, і абсолютно не економить.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.