Триповерховий особняк з особистим садом: як виглядають хороми Софії Ротару під Києвом? Простіше, ніж у Пугачової

Елітний район Конча-Заспа - це місце, де живуть всі найбагатші, і авторитетні. Саме там легендарна співачка Софія Ротару живе останні 6 років в розкішному триповерховому особняку.

Триповерховий котедж Ротару розміром 120 метрів квадратних метрів має дуже креативну форму і оснащений нестандартними конструкціями усередині. Незважаючи на те, що розмір будинку не такий і великий, стелі там високі, вікна дуже великі, присутній камін, є тенісний корт, повідомляє «Комсомольська правда» .

Будинок Софії Ротару
Будинок Софії Ротару

Площа самої ділянки – 20 соток. На ділянці є дерев’яний будиночок для гостей, альтанка для відпочинку, дуже багато квітів, плодових і хвойних дерев.

будиночок
Будиночок для гостей

Елітний особняк знаменитості оточений бетонним парканом і охороняється охоронцем. Однак Софія Ротару не приховує свої розкішні апартаменти і ділиться в своєму Інстаграмі знімками своєї ділянки.

Участок возле дома
Ділянка біля будинку

На знімках можна розгледіти, що ділянку Ротару – справжній квітковий рай. Як відомо, артистка сама любить покопатися на грядках, помічники у неї, звичайно ж, теж є.

Ділянка біля будинку
Ділянка біля будинку

Додамо, що у Софії Михайлівни також є будинок в Ялті. Однак після анексії Криму в 2014 році вона залишила на півострові свій будинок і оселилася під Києвом в районі Конча-Заспа.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.