Андрій Данилко прокоментував фото «своєї» розкішної квартири на Хрещатику: «Жахливо і без смаку»

Андрій Данилко підтвердив, що дійсно живе на Хрещатику, але на фотографіях, які поширилися в мережі - не його квартира.

Раніше, посилаючись на джерело “Kill Time” , ми писали, як виглядає квартира українського артиста Андрія Данилка. Виконавець прокоментував фотографії, які поширилися в Мережі і назвав їх фейком. Про це артист розповів видавництву «КП Україна».

Як повідомляє Данилко, він і справді живе в будинку за адресою Хрещатик 25, який зображений на знімках, однак апартаменти на фото – не його власність.

Андрій Данилко підтвердив, що живе в будинку на Хрещатику, який є пам'яток архітектури
Андрій Данилко підтвердив, що живе в будинку на Хрещатику, який є пам’яткою архітектури

За словами артиста, він навіть знає, що це за квартира – вона розташована на 3 поверсі його будинку і знаходиться під арештом. А ось на якому поверсі живе сам Данилко, він не зізнається. Епатажний артист відзначає, що живе самотньо і по його мірках скромно, а з гостей у нього вдома буває тільки його близька подруга Інна Білоконь (актриса, мама Вєрки Сердючки) і домробітниця. Артист вважає, що показувати на публіку квартиру, в якій спиш – це як мінімум нескромно і він ніколи цього не зробить.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.