Валерія захопила шанувальників спільним фото з мамою. Жінці вже 81 рік

Нещодавно співачка Валерія опублікувала на своєму акаунті в Instagram нове фото з мамою. Також зірка не забула згадати про те, як разом вони провели час. Що змусило співачку приділити більше уваги мамі, читайте в нашому матеріалі.

Співачка Валерія поділилася зі своїми фанатами подробицями  зустрічі з мамою. Вона розповіла, що вони подивилися шоу «Маска» і разом пообідали. Зірка зізналася, що саме введення карантину принесло їй додаткову можливість більше часу проводити з сім’єю.

Під фотографією 81-річної мами і зоряної дочки підписники залишали позитивні коментарі, радіючи з того, що у співачки з’явився час для спілкування з рідними. Вони також писали про те, що у Валерії дуже красива мама, і не забували згадати про талант співачки.

Валерія з мамою

До речі, Галині Миколаївні вже 81 рік, але це не заважає їй вести активний спосіб життя. Гімнастика, заняття на велотренажері і біговій доріжці – все це невід’ємна частина її дня, а ще жінка стежить за своєю вагою. Така фізична активність допомогла Галині швидко реабілітуватися після операції, яку вона нещодавно перенесла. Мама співачки також не упускає можливість вийти в світ зі своєю донькою, а цього літа сімейство планує спільний відпочинок.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ: Полякова, Фреймут та Кароль. Як виглядали артистки до того, як стали білявками.

Нагадаємо, що Порошина публікує фото в купальнику, на яких її легко сплутати з донькою.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.