71-річна Пугачова “наставила” 44-річному Галкіну роги: «Породистий олень вийшов»

Пара Примадонни і гумориста не дарма вважається однією з найбільш обговорюваних в усьому вітчизняному шоу-бізнесі. Незважаючи на вік, Алла Пугачова "наставила" Максиму Галкіну роги.

Чоловік Примадонни є активним користувачем соціальних мереж, де у величезної армії шанувальників є можливість стежити не тільки за його життям, а й за підростаючим дітьми Лізою та Гаррі.

У 2013-му у пари за допомогою сурогатної матері народилися двійнята, які в цьому році вже пішли у перший клас.

Гаррі і Ліза Галкін
Гаррі і Ліза Галкіни

Галкін регулярно радує публіку новими сімейними фото і відео, а на цей раз він вирішив похвалитися власним ліфтом. Варто сказати, що зіркова пара живе в розкішному шестиповерховому замку з величезною територією, власним басейном, підземним паркінгом і навіть театром зі сценою.

замок Пугачової
Замок Пугачової і Галкіна

Повернемося до ліфта, де Максим зробив знімок у дзеркалі і назвав його домашнім ліфтолуком. Здавалося б, найпростіший кадр, але уважні підписники звернули увагу на те, що різьблення на стіні вже дуже нагадує роги на голові у коміка.

Звичайно, в без жартів на цю тему не обійшлося:

  • «Роги вам до лиця!»;
  • «Вдалий ракурс»;
  • «Красиві роги, дорогий ліфт, багатий господар»;
  • «Максим, видаліть фото… Роги вам не йдуть».

На останній коментар Галкін навіть вирішив відповісти з властивим йому почуттям гумору:

«Який породистий олень вийшов!».

Комментарии под постом Максима Галкина
Коментарі під постом Максима Галкіна

Не можна не відзначити, що скільки б раз преса і публіка не розводила їх з Пугачовою, вони все одно залишаються разом. Більше цікавого про шлюб героїв статті дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.