Померлий чоловік Софії Ротару досі приходить до неї у снах: чому його не стало так рано?

Відома радянська і українська співачка Софія Ротару досі не може змиритися зі смертю чоловіка. Анатолія Євдокименка не стало у 2002 році.

Героїня нашої сьогоднішньої статті безмірно любила свого чоловіка, тому їй все ще важко згадувати про те, що трапилося. Артистка завжди публікує в соціальних мережах архівні фото в пам’ятні дати, пов’язані з коханим — в день народження, день весілля, день смерті.

Пара прожила у шлюбі 34 щасливих роки, всі з яких були сповнені коханням, тому смерть Анатолія стала для Софії Михайлівни великим потрясінням. Все трапилося 23 жовтня 2002 року. В той день Євдокименко помер від інсульту, йому було 60.

Молодые Анатолий Евдокименко и София Ротару
Молоді Анатолій Євдокименко і Софія Ротару

Сестра Ротару Ауріка розповідала, що горе так похитнуло співачку, що та навіть подумувала піти зі сцени. Прийти в себе їй допоміг єдиний син Руслан.

Він змушував знамениту маму працювати, щоб вона не сиділа на самоті вдома і не страждала, просив її написати нову пісню, дати концерт.

София Ротару с сыном Русланом
Софія Ротару з синмо Русланом

Так зірка поступово і оговталася, після чого випустила альбом під назвою «Єдиному» в пам’ять про чоловіка. Також героїню статті підтримують онуки, яких Руслан назвав на честь батьків — син у нього Анатолій, а дочка Софія.

София Ротару с сыном и внуками
Софія Ротару з сином і онуками

Зараз виконавиця легендарного хіта «Червона рута» виступає не так багато і часто, як раніше, але тим не менше іноді з’являється на світських заходах. Що стосується інтерв’ю, то їх давати вона не любить, тому лише зрідка коментує пов’язані з собою чутки.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.