Тепер у нас будуть два Джигурди: старший брат Микити Сергій теж буде виступати – аби сцена двох таких витримала

Довгий час обставини сімейного життя епатажного Микити Джигурди були невідомі - якщо у журналістів була ще хоч якась інформація про дружину і дітей співака з його соціальних мереж, то про батьківській родині Микита ніколи не розповідав. І ось раптово шоумен з'явився на публіці зі своїм старшим братом Сергієм - не просто рідною людиною, а й майже «близнюком».

Чоловіки настільки схожі і зовні, і за манерами себе вести, що шанувальники ні на мить не засумнівалися в родинних стосунках братів, зацікавившись долею загадкового Сергія.

Сергій Джигурда
Сергій Джигурда

Раніше Сергій Джигурда добровільно залишався в тіні, хоча відносини з Микитою у них завжди була доброзичливими – брати підтримували спілкування, але широка популярність Сергію була ні до чого. Свою частку публічності він отримував з акторської сфери, адже Сергій – професійний артист. Але в останні десять років він більше займається кіновиробництвом, виступивши режисером і продюсером в декількох стрічках. Нові ролі він бере тільки зрідка і то для душі.

Сергій Джигурда на сцені
Сергій Джигурда на сцені

Чому брати не з’являлися на публіці разом раніше? Адже до цієї новини і зовсім офіційно вважалося, що у Микити Джигурди немає рідних братів або сестер. Поки не виявилося, що старший на п’ять років Сергій і молодший, Руслан, все-таки є. Але про долю Руслана Джигурди все ще нічого невідомо, у медіа немає ніяких зачіпок щодо його життя. А ось Сергій зважився оголосити про себе.

Сергій Джигурда теж співає
Сергій Джигурда теж співає

Справа в тому, що провокаційному шоумену тільки зараз вдалося «перетягнути» брата з України в Москву, адже конфлікт між двома країнами сильно ускладнював комунікацію – і варто було Сергію переїхати, як останні перешкоди для спільної роботи пропали. Брати вирішили співпрацювати і почати кілька нових проектів в сфері шоу-бізнесу, але деталі поки тримають в таємниці.

Микита і Сергій Джигурда
Микита і Сергій Джигурда

Сам Сергій одружений, правда дітьми пара не обзавелась – чоловікові вже 64 роки, так що спадкоємців навряд чи варто чекати. Проте, у його дружини, Людмили Татарова, є двоє дітей від першого шлюбу – 20-річні близнюки Володимир та Юрій.

Сім'я Сергія Джигурди кілька років тому
Сім’я Сергія Джигурди кілька років тому

Їхній батько – актор Денис Матросов.

Дення матросів - колишній чоловік Людмили Татарова-Джигурди, батько хлопчиків
Денис Матросов – колишній чоловік Людмили Татарова-Джигурди, батько хлопчиків

Саме їх вихованням займався Сергій Джигурда, ставши для хлопчиків набагато ближче, ніж рідний батько. Вся сім’я переїхала в Росію і збирається залишитися в Москві на постійне проживання.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.