Чому розпалася легендарна група “Тату ” і як зараз живуть солістки?

"Мені потрібна вона ", "Я зійшла з розуму ", "Нас не догонят ". Якщо у вас в голові з'явився мотив цих пісень, значить ви точно з минулого століття або початку "нульових ", і пам'ятайте цих двох шалено привабливих дівчат, які вразили весь світ своїм вокалом.

Олена Катіна та Юлія Волкова створили свій дует в далекому 1999 році, і “стрельнули ” з піснею “Я зійшла з розуму “. Сподобалася молоді ця група за їх неформат – такі собі “погані ” дівчатка. А доповнив все милий образ і сильні голоси. Але, на жаль, група довго не проіснувала. Хоч і встигла зірвати свою золоту зірку так, що вони популярні досі, але окремо.

Група "Тату" дуже швидко завоювали світову славу
Група “Тату” дуже швидко завоювали світову славу

Чому ж “розлучилися ” Олена Катіна та Юлія Волкова, і які відносини їх об’єднували насправді?

Величезні зали, забиті повністю, трансляція кліпів по всіх телеканалах у прайм-таймі – це те, що було у Олени та Юлі на початку їх шляху. Багато артистів десятиліттями йдуть до цього, а дівчатка “зірвали куш ” практично відразу.

Однак в 2008 році вони усвідомили – більше не можуть виступати разом. Ймовірною причиною стала, швидше за все, звичайна жіноча конкуренція. У той момент вони і вирішили розійтися. Сольна кар’єра у дівчат не була стрімкою, обидві розвивалися на середньому рівні, але переплюнути ті рейтинги, які збирала група “Тату ” в дев’яностих-нульових – просто нереально.

Як Олена Катіна та Юлія Волкова живуть зараз?

Олена Катіна виявилася більш моторною, ніж її колега по цеху. Зараз Олена виступає в Росії, США, Мексиці, Японії та інших країнах світу. Дає сольні концерти. У неї є чоловік і п’ятирічний син.

Олена Катіна
Олена Катіна зараз

У Юлії Волкової на особистому фронті довгий час не ладилося, але недавно вона вдало вийшла заміж.

Юлія Волкова зараз
Юлія Волкова зараз

Зараз виховує двох дітей і трохи розвивається в творчості. Зрідка виступає з гастролями по Європі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.