У день народження з новою стрижкою: Лоліті Мілявській 57 років

Артистка, яка помітно погарнішала, вирішила в день народження трохи змінити себе. Нова стрижка їй до лиця, можете переконатися самі - дивіться далі.

Відома співачка Лоліта Мілявська сьогодні відзначає свій 57-й день народження. Артистку привітали багато колег по цеху, в тому числі Ігор Ніколаєв, Валерія і Наташа Корольова.

Сама ж Лоліта вирішила в честь дня народження щось змінити в собі. Так, артистка змінила стрижку і тепер стала щасливою власницею стильного боб каре. Новою зачіскою Лоліта поділилася з підписниками в сторіз.

Нова стрижка Лоліти Мілявської
Нова стрижка Лоліти Мілявської

Варто відзначити, що за останній час артистка помітно погарнішала, стала значно стрункішою. Позитивні зміни в зовнішності почалися після того, як вона розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Дмитром Івановим.

Лоліта прожила з колишнім чоловіком майже вісім років і після того, як викрила екс-чоловіка в зраді, вирішила остаточно розлучитися з ним. Шлюборозлучний процес тривав цілих 9 місяців і шлюб офіційно розірвали в квітні цього року.

Зараз у артистки є коханий, але вона не поспішає розкривати його особистість. Єдине що розповідає Лоліта – йому 48 років, він багатий і гідний. І судячи з позитивним змінам, артистка щаслива.

Щиро вітаємо Лоліту і бажаємо успіхів і в творчості і в особистому житті.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.