Які скандали супроводжували Армена Джігарханяна в останні роки життя

Армен Джигарханян останніми роками свого життя мав проблеми зі здоров'ям. Всьому причина скандали з третьою дружиною актора. Про те, що відбувалося в житті Армена Борисовича читайте далі.

Сьогодні у віці 85 років помер заслужений артист Армен Джигарханян. Останній роки життя знаменитості не можна назвати райдужними через скандал з його молодою дружиною Віталіною Цимбалюк-Романовською.

За своє життя актор одружувався тричі. У перший раз він одружився в Єревні з Аллою Вановською, актрисою Російського театру. У шлюбі у них з’явилася дочка Олена. Але, на жаль, шлюб закінчився невдало – жінка померла в психіатричній лікарні, а в 1987 році не стало дочки артиста. Олені було 23 роки.

Армен Борисович в молодості
Армен Борисович в молодості

Вдруге обраницею Джигарханяна стала Тетяна Власова, викладач російської мови в інституті в Далласі. Подружжя прожило разом 40 років, а в 2015 році розлучилося.

У тому ж році Армен Борисович завів роман з Віталіною Цимбалюк-Романовською (акторові було 79 років, а дівчині – 33). Джигарханян зробив кохану керівником Московського театру. Тоді люди почали говорити, що вона щось замишляє і поганий впливає на актора. Однак не дивлячись ні на розмови, ні на звільнення акторів з театру через Цимбалюк-романовську, пара розписалася в 2016 році.

Уже через рік між подружжям стався величезний скандал. Після якого Джигарханян назвав Віталіну “злодійкою” і почав готувати документи на розлучення, а дружина нібито подала заяву в поліцію, що її чоловік пропав без вісті.

Армен борисович с третьей женой
Армен Борисович з третьою дружиною

Друг Армена Борисовича розповів, що Віталіна все майно чоловіка переписала на себе і переоформила рахунки і квартири. А ще змінила документи театру, за якими тільки вона могла приймати рішення а потім і зовсім дала наказ, за яким Джигарханян не міг заходити у власний театр.

А ще жінка протягом декількох днів не давала Джигарханяну ліки від діабету через що він був госпіталізований.

В результаті в жовтні 2017-го Армен Борисович розлучився з Цимбалюк-Романівської. Після чого він повернувся до своєї другої дружини. Тетяна Власова повернулася з Америки і доглядала за Джигарханяном, оскільки скандали з третьою дружиною сильно вдарили по здоров’ю актора.

Джигарханян з Тетяною Власової, свій другий дружиною
Джигарханян з Тетяною Власовою, свією другою дружиною

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.