Кому дістануться мільйони: розкрито зміст заповіту Джигарханяна, Цимбалюк-Романовська в люті

Безсумнівно, рідні та близькі Армена Джигарханяна, який покинув цей світ 14 листопада, з нетерпінням очікували оголошення його заповіту, адже спадок він залишив багатомільйонний. І ось подробиці розкриті.

Кілька останніх років в житті великого артиста були вельми нервовими і це, на думку його друзів, суттєво підкосило його здоров’я. До його діабету, ниркової недостатності і трьом інсультів додалися ще серцеві проблеми – помер Армен Борисович під ранок від зупинки серця в лікарні, де перебував з середини жовтня.

Армен Джигарханян в лікарні
Армен Джигарханян в лікарні

За словами його найближчого друга Артура Согоманяна, в останні дні актор страждав від хвороб, він відчував свою відставку. Лікаря запитав прямо “Скільки мені ще залишилося?”, а особистій медсестрі Людмилі сказав “Так хочеться ще хоч трохи пожити …”

Марк Рудінштейн, теж близький друг Джигарханяна, вважає, що сильно вкоротив його життя зв’язок з Віталіною Цимбалюк-Романівською. І справа тут не в різниці в 43 роки за віком, а особистих корисливих якостях третьої дружини актора. Вони разом прожили всього півтора року, а потім ще три роки йшли суди за майно, яке жінка встигла прибрати до рук. Частина відсудити так і не вдалося.

Джигарханян і Цимбалюк-Романовська
Джигарханян і Цимбалюк-Романовська

Ще під час шлюбу сам Джигарханян зробив заяву, що всі свої гроші і майно він залишає молодий третій дружині. Після цього ніяких відомостей про це не було.

І ось вчора адвокат Джигарханяна відкрив зміст його останнього заповіту:

Щоб раз і назавжди зупинити спекуляції на тему спадщини, відразу зазначу, що єдиним спадкоємцем артиста за заповітом є його прийомний син Степан. І ніяких інших спадкоємців немає

Джигарханян з прийомним сином Степаном Власовим
Джигарханян з прийомним сином Степаном Власовим

Попередній варіант, написаний на Цимбалюк-Романовська, анульований.

Кажуть, це повідомлення дуже розгнівало її, жінка сподівалася, що їй щось теж дістанеться. Адже відносини Джигарханяна зі Степаном теж були далекі від ідеалу, а в нескінченних розбірках на тоу-шоу зіпсувалися ще більше.

Як би там не було, всі друзі актора вважають, що він прийняв правильне останнє рішення.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.