Підвищення активності дівчат-бондів: гардероби дівчат агента 007 тепер на головних вулицях

Інтерес до всіх аспектів фільму, як і раніше величезний, особливо до одягу. Дизайнери подумали, що всього кілька секунд на екрані - це все, що потрібно, щоб захопити модних фанатів кіно.

Для Bond Girls, яким потрібен гардероб з одягу, подібної до тієї, що зображена в останньому пригоді агента 007, все ще є «час, щоб купити його», завдяки останній затримки фільму.

Але не чекайте занадто довго, адже наряди таких актрис, як Ана Де Армас, Наомі Харріс, Лаша Лінч і Леа Сейду, користуються величезною популярністю.

Боси кіностудій оголосили в п’ятницю ввечері, що реліз No Time To Die перенесений з листопада на 2 квітня 2021 року.

Але інтерес до всіх аспектів фільму, як і раніше величезний, особливо до одягу. Дизайнери подумали, що всього кілька секунд на екрані – це все, що потрібно, щоб захопити модних фанатів кіно.

Але будьте обережні, деякі предмети можуть коштувати досить багато.

Найбільш популярний наряд – за ціною 1000 фунтів стерлінгів і недавно розпроданий на веб-сайті Net-A-Porter – носить кубинська актриса Ана. Темно-синє шовкове / атласну сукню, створене австралійцем Майклом Ло Сордо, створено з урахуванням усіх чинників, з розрізами з боків, щоб дати її персонажу, агенту ЦРУ Паломі, простір для ніг, щоб повернутися туди, звідки вони прийшли.

У фільмі вона також носить прикраси з діамантами від швейцарського дизайнерського дому Chopard, які настільки дороги, що видають ціну тільки в тому випадку, якщо ви серйозно хочете їх купити.

Фірма також виробляє серію браслетів, сережок і намиста на тему Бонда з трохи більш «доступними» цінами від 2690 до 18 900 фунтів стерлінгів.

 ""

Це не набагато дешевше, якщо ви хочете одягатися як Маніпенні, якого грає британська зірка Наомі.

 ""

Вам доведеться витратити 750 фунтів стерлінгів, щоб купити рожеву шовкову блузку Blair від Петра Петрова, що, мабуть, значно знизило її щомісячну зарплату на державній службі. У фільмі вона також носить прикраси Пола Сміта і Майкла Корса. Його товариш, британець Лаша, який грає нового «00», підписавши Номі, носить міцне тактичне спорядження під час місій разом з Бондом. Але у вільний від роботи час вона показує, що у неї все ще є почуття стилю: вибір з її нарядів – білий лляний топ Isabel Marant за 390 фунтів стерлінгів. Лаша також носить моделі Тома Форда і Реджини Піо з фільму, 25-го в серії.

Чи не поступиться французькій актрисі Леа, яка повертається у франшизу, виїхавши з Бондом Деніела Крейга в кінці «Примари».

Її наряд, що викликав найбільший інтерес, – червоне квіткове плаття Rouje Gabin за 150 фунтів стерлінгів, яке використовується в сценах, знятих в Матері, Італія. Вона також була помічена на знімальному майданчику з сумкою Tod ‘s за 980 фунтів стерлінгів, яка ідеально підходила для того, щоб заховати пістолет.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.