Влад Яма отримав серйозну травму в ефірі «Танців з зірками»: екстрено забрала швидка

Відомий український хореограф Влад Яма отримав травму в прямому ефірі «Танців з зірками» 15 листопада. Після виступу з Юлією Саніною його екстрено відвезли на швидкій.

Вчорашній випуск самого танцювального проекту країни став особливо напруженим. Пари повинні були виконати по 3 танці — класичну постановку, номер з одним із суддів і танець за життя.

Герой нашої сьогоднішньої статті склав компанію фронтвумен рок-групи The Hardkiss та її партнеру Дмитру Жуку. Це зіркове тріо виконало фьюжн, причому весь минулий тиждень Влад був за кордоном, тому тренувалися вони в основному онлайн.

Фьюжн Влада Ямы, Юлии Саниной и Дмитрия Жука
Фьюжн Влада Ями, Юлії Саніної та Дмитра Жука

Єдина жива репетиція відбулася о першій годині ночі в день ефіру і для хореографа це було в новинку — готувати номер за такий короткий термін.

Незважаючи на це, він вийшов неймовірно ефектним, про що як не можна краще говорять максимальні оцінки від інших членів журі. Всю радість від цього затьмарило повідомлення ведучого Юрія Горбунова, який сказав, що під час виконання танцю Яма отримав травму і його забрала швидка.

Влад Яма
Влад Яма

Не можна не відзначити, що як справжній професіонал він не подав виду на камеру, а через настільки непередбачувані обставини інші номери зіркових пар оцінювали троє суддів — Катерина Кухар, Григорій Чапкіс та суддя-джокер Павло Вишняков.

Трио Саниной, Жука и Ямы на вердиктах судей уже после получения Владом травмы
Тріо Саніної, Жука і Ями на вердиктах суддів вже після отримання Владом травми

На даний момент невідомо, наскільки серйозно хореограф травмувався і як він відчуває себе зараз. Влад поки ніяк не коментував подію, тому нам залишається лише чекати новин від нього самого.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.