Надсилала фото не зовсім в одязі: як одружений Гарік Харламов відмовив розлучниці Карпович

Гарік Харламов тільки недавно після п'яти місяців шлюборозлучного процесу офіційно став холостяком.

Але з’явилася інформація, що це все таки сталося не саме собою – до розлучення Асмус і резидента Камеді Клаб Гаріка Харламова “приклалася ” зірка “Татусеві дочок ” Мирослава Карпович з бувалої славою розлучниці. Таку інформацію передає видання ” Утро.Ру “, посилаючись на свої джерела, наближені до Гарику Харламова і Христині Асмус.

Мирослава Карпович нібито полювала за “здобиччю ” – успішними, багатими, відомими, і, що важливо, одруженими

Мирослава Карпович
Мирослава Карпович

Тому спочатку під її приціл упав актор Павло Прилучний. Його в карантин помітили з Мирославою Карпович біля одного з бутиків у центрі Москви.

В руки підступної “татової доньки ” міг попастися і Гарік Харламов, тим більше вони працювали разом над озвученням мультфільму “Богатирші “. Тоді вони щільно спілкувалися, і, за інформацією представників проекту, молода і самотня актриса намагалася всіляко добитися уваги з боку зайнятого гумориста.

Гарік Харламов з колишньою дружиною
Гарік Харламов з колишньою дружиною

З’ясувалося, що Карпович робила все, аби сподобатися Харламова. Навіть посилала йому через месенджер пікантні картинки зі своїх фотосесій. Спочатку Харламов це ігнорував, але потім невідомо чим все закінчилося.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.