“Було неприємно, але я змирилася “: Тіна Кароль зізналася, чому образилася на “Квартал 95 “

Раніше Тіну Кароль запрошували в багато різних проектів студії "Квартал 95 ".

Серед них і “Вечірній Київ “, і “Вечірній Квартал “, і “Жіночий квартал ” і деякі інші. Однак зараз співачка і телеведуча практично там не виникає. У своєму великому інтерв’ю шоу “Життя відомих людей ” співачка і улюблениця Дана Балана розповіла, що трохи на них образилася.

Тіна Кароль образилася на “95 квартал ” через невдалу пародію на одну з її пісень

Тіна Кароль в Квартал 95
Тіна Кароль в Квартал 95

Йдеться про одну з найвідоміших композицій, яку Тіна випустила ще на початку свого зоряного шляху.

Тіна Кароль в Квартал 95
Тіна Кароль в Квартал 95

“У них була сценка про пісню ” Ноченька “. В той момент я не те, щоб образилася, але було неприємно. Хоча нічого такого там не було “, – відверто розповідає українська артистка.

Вона зазначила, що після цього до неї зверталися сценаристи-кварталівці зі словами: “Тіна, ми нічого такого не мали на увазі “. Вона довгий час відмовлялася розуміти специфіку цього гумору, але потім змирилася з тим, що навколо відомої людини не завжди можуть говорити те, що подобається. Зараз на жарти в свою сторону вона не звертає уваги.

Тіна Кароль в Квартал 95
Тіна Кароль в Квартал 95

Артистка Тіна Кароль виступає у багатьох проектах, і приймає пропозиції про партнерство від центральних телевізійних каналів країни. Зараз вона є ведучою шоу “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1, а до цього була суддею “Голосу країни ” і “Голосу країни. Діти “.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.