Син Софії Ротару прокоментував весілля своєї 19-річної дочки з дорослим мільйонером

Нещодавно в Мережі з'явилася інформація, що 19-річна внучка Софії Ротару Софія Євдокименко виходить заміж за 31-річного мільйонера, з яким проживає в Нью-Йорку. Батько дівчини дав офіційний коментар з цього приводу і розповів, чи правда в їхній родині намічається весілля.

Кілька тижнів тому внучка Ротару Софія Євдокименко вперше в своєму Інстаграме показала обличчя свого бойфренда. Ім’я коханого дівчина не розкрила, але журналісти провели розслідування і з’ясували, що обранець Софії – 31-річний мільйонер американського списку Forbes, який родом з України Денис Жданов.

Внучка Ротару показала свого коханого
Внучка Ротару показала свого коханого

Нещодавно в Мережі з’явилася інформація, що внучка Ротару виходить заміж. На її безіменному пальці нібито помітили кільце з діамантом, дуже схоже на обручку.

Однак ці чутки спростував батько дівчини, син Софії Ротару Руслан Євдокименко. Чоловік повідомляє, що вперше почув весіллі рідної дочки з преси, повідомляє «Сегодня». Таким чином Євдокименко дав зрозуміти, що чутки про весілля Соні поки залишаються чутками.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.