Ольга Бузова невдовзі займе місце Насті Каменських: прийняла пропозицію Потапа, від якої неможливо відмовитися

Популярна російська співачка Ольга Бузова прийняла привабливу пропозицію Потапа, яку він зробив їй кілька днів назад.

Героїня нашої сьогоднішньої статті незабаром стане зіркою нового кліпу українського гурту Mozgi, де на чолі стоїть чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко. Продюсер звернувся до Ольги в Instagram через відео, де обговорює з колегами майбутній альбом «KYIVSTYLE».

Mozgi
Mozgi

Потап попросив шанувальників атакувати соцмережі Бузової і написати їй про можливий фіт з Мозгами:

«Якщо Оля відгукнеться, це буде дуже цікаво. Ми зробимо таку бомбяру, що усі закриють рот назавжди, тому що Mozgi відповідають за якість», — висловився репер.

Зірка «Дому-2» помітила численну кількість публікацій з проханням записати пісню з колегами з України, хоча спочатку подумала, що над нею жартують. В результаті співачка дала свою відповідь в Insta-Stories:

«Я подумала мізками і… Ну що я хочу сказати… Так, я згодна. Я кажу “Так”».

Варто відзначити, що деякі користувачі мережі припускають, що насправді хіт вже готовий, а вся ця історія розіграна для того, щоб підігріти інтерес публіки.

Бузова на сцені
Бузова на сцені

До речі, раніше Ольга зізнавалася, що вже давно стежить за творчістю Потапенко, оскільки вона прихильниця його екс-дуету з Каменських. А минулого літа вона взяла участь в музичному челенджі репера і яскраво станцювала під пісню «Chica Bamboni».

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.