Дружина Дмитра Комарова не витримала відряджень чоловіка і пішла до Дмитра Гордона

Дружина відомого мандрівника і журналіста Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала незвичайне фото з Дмитром Гордоном.

Така колаборація стала можливою завдяки тому, що Олександра Кучеренко знімає своє ранкове шоу на одному з українських каналів. Формат шоу має на увазі, що Олександра за 3 хвилини задає запрошеному гостю 33 питання. На цьому тижні запрошеним гостем став популярний журналіст України Дмитро Гордон.

Олександра Кучеренко виклала фотографію з Дмитром Гордоном в своєму Інстаграм акаунті

Шанувальники і ненависники Олександри тут же заговорили про те, що вона зраджує своєму чоловікові Дмитру Комарову з Дмитром Гордоном. Адже зручно, на думку шанувальників і Хейтер, коли чоловік більшу частину року проводить у відрядженнях. Звичайно ж, більшість людей зрозуміли, що Кучеренко з Гордоном пов’язує тільки робота.

В описі до фотографії Олександра Кучеренко анонсувала новий випуск програми “3за33 “, який вийде на телеканалі ICTV.

Нагадаємо Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров таємно уклали шлюб майже два роки тому. У них ще немає дітей, і найближчим часом вони не планують заводити дитину. Зараз обоє зайняті своєю роботою, розвитком проектів, подорожами і романтикою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.