Шалений Філіп Кіркоров в напівпрозорої сорочці і з пишною шевелюрою вразив публіку: істинний поп-король

Відомий російський артист Філіп Кіркоров пустився в ностальгію і вирішив згадати свою бурхливу молодість.

В цьому році герой нашої сьогоднішньої статті відсвяткував своє 53-річчя, а на великій сцені він виступає ще з вісімдесятих. За весь цей час у нього сформувалася ціла армія фанатів, так що Філіп Бедросович заслужено вважається королем вітчизняної естради.

Незважаючи на те що Кіркоров, як і всі ми, не молодіє, він йде в ногу з часом, причому це також стосується і творчості. Останнім часом співак зробив кілька спільних пісень з популярними молодими виконавцями, щоб бути в тренді.

DAVA и Филипп Киркоров
DAVA і Філіп Кіркоров

Крім того, він активно веде свій особистий блог в Instagram, на який підписані вже майже 4,5 мільйона людей. Колишній чоловік Примадонни регулярно радує підписників новими фото і відео, а на цей раз на нього нахлинула ностальгія.

Так, Філіп поділився з шанувальниками архівними кадрами виступів 25-річної давності. Крім нього, там з’явилися ще молоді продюсер Ігор Крутой, співак Валерій Леонтьєв та інші.

Молодой Филипп Киркоров
Молодий Філіп Кіркоров

Сам Кіркоров постав перед камерою з фірмовою зачіскою і в напівпрозорій сорочці, а глядачі, які потрапили на відео, неймовірно тепло зустріли улюбленого артиста.

Ось як герой статті підписав публікацію:

«Чверть століття пройшла з легендарних концертів в Театрі Естради. 25 років пролетіли і мені здається, ми стали тільки молодше…».

Звичайно, захоплені коментарі не змусили на себе чекати:

  • «Чарівний Філіп»;
  • «Люблю усі ваші пісні! Так тримати»;
  • «1995 рік — мені 10 і я біля телевізора дивлюся концерт Філіпа Кіркорова, улюбленого артиста з моїх років семи»;
  • «Король естради»;
  • «Дуже б хотілося побачити ваш концерт з виконанням старих пісень».

Більше про життя знаменитості дивіться у відео:

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.