Чоловік Валерії Йосип Пригожин продовжує скаржитися на кризу через карантин і просить владу звільнити його від податків

Пандемія коронавірусу відбилася на гаманцях багатьох людей, включаючи і зірок шоу-бізнесу. Йосип Пригожин, наприклад, вже не перший раз скаржиться на кризу, але тепер він просить владу подумати про податкові канікули.

Цілу бурю в зірковій тусовці викликала заява чоловіка співачки Валерії про те, що через карантин артисти виявилися заручниками жахливого становища.

Герой статті запевняє, що зараз бідують навіть найбільш затребувані знаменитості, оскільки всі вони позбавлені можливості давати концерти і заробляти.

Пустой «Крокус Сити Холл»
Порожній «Крокус Сіті Хол»

Найбільше, за його словами, дісталося танцюристам, циркачам, театралам і музикантам. При цьому Йосип підкреслив, що він, як і його колеги, платять податки, а якщо вже всі вони потрапили в скрутну фінансову ситуацію, держава зобов’язана повертати їм сплачені гроші.

Иосиф Пригожин
Йосип Пригожин

На сказане Пригожиним іронічно відреагував соліст групи «Ленінград» Сергій Шнуров. Він написав цілий вірш, в якому поцікавився, чи не схуд продюсер, і пообіцяв в якості допомоги надіслати йому сосиски.

Сергей Шнуров
Сергій Шнуров

На цей раз чоловік Валерії в прямому ефірі радіо «Говорить Москва» запропонував владі ввести податкові канікули для підприємців в осінньо-зимовий період:

«Якщо ми говоримо про важку зиму і важку осінь, то в цьому кварталі теж має бути якесь послаблення», — заявив він.

Як приклад Йосип привів великі концертні майданчики, де через 25% заповнюваність залів витрати відбити неможливо. А ось що з цього приводу думають користувачі мережі:

Комментарии пользователей сети по поводу просьбы Пригожина об отмене налогов
Коментарі користувачів мережі з приводу прохання Пригожина про скасування податків

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.