“На мене тикали пальцями “: Тоня Матвієнко розповіла, як її труїли за раннє материнство

Дочка відомої Ніни Матвієнко в сльозах розповіла, як її в 16 років дорослі називали "пр**тітуткой " і звинувачували в тому, що вона нагуляла дитину.

Так сталося, що Антоніна завагітніла своєю першою дитиною, дочкою Уляною, коли тій було 15 років. Батьки її підтримали, мама і тато часто допомагали з донькою, порадами і конкретними діями, проте в суспільстві юна Антоніна всюди стикалася з переслідуванням і тиском.

Історія раннього материнства Тоні Матвієнко

Тоня Матвієнко та її дочка Уляна
Тоня Матвієнко та її дочка Уляна

Так сталося, що навіть, приходячи в поліклініку, коли її маленька дочка хворіла, її звинувачували в тому, що та нібито не встежили за дитиною.

“А зараз мені всі говорять про те, яка у мене доросла і красива дочка. А де ж ви були 20 років тому, коли ваша підтримка була так потрібна “, – говорить Антоніна Матвієнко в ексклюзивному інтерв’ю програмі “ЖВЛ “.

Вона також каже, що через розлучення з першим чоловіком вона втратила контакт з дочкою. Уляні тоді було 10 років, і дівчинка навіть переїхала жити до тата.

Все вийшло виправити, коли Антоніна вийшла заміж за Арсена Мірзояна. Новина про другу вагітність розтопила серце скривдженої дочки і повернуло її додому.

Повна версія інтерв’ю Антоніни Матвієнко.

Тоня Матвієнко – естрадна співачка, вокалістка, дружина співака Арсена Мірзояна. Її звинуватили в тому, що вона повела Арсена з сім’ї з двома дітьми, але сама дівчина так не вважає. Впевнена – це було його чоловіче рішення, адже він розлюбив свою дружину.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.