(Відео) Син Ксенії Собчак порівняв її з конем і насмішив всіх присутніх до сліз

Зовсім недавно синові Ксенії Собчак і Максима Віторгана Платону виповнилося 4 роки. Відео з їх сімейного свята вже щосили гуляють по мережі.

З огляду на те, що зараз весь світ знаходиться в умовах пандемії, героїня нашої сьогоднішньої статті вирішила не влаштовувати пишних вечірок для дитини.

День народження її спадкоємця пройшов у тісному колі найближчих — її самої, колишнього чоловіка і батька іменинника Віторгана, його дорослої доньки Поліни і бабусі Платона з боку мами, Людмили Борисівни.

Максим Виторган и Ксения Собчак
Максим Віторган і Ксенія Собчак

Ксенія навіть не стала замовляти аніматора, взявши його роль на себе. Звичайно, зробила вона це в своєму стилі і не без почуття гумору — з натяком на схожість з конем, адже публіка регулярно порівнює її з цією твариною.

Собчак уже давним-давно перестала реагувати на хейтерів, які роблять подібні паралелі і сама стала жартувати з цього приводу. Як все було?

Платон Виторган
Платон Віторган

Журналістка вбралася в костюм осла з «Бременських музикантів» і в такому вигляді нагрянула додому з подарунком. Цікаво, що Платон і справді не відразу впізнав у нежданому гості матір, відреагувавши на її появу словами:

«Це хто? Я тебе не пам’ятаю!».

Ксения Собчак в костюме осла с сыном Платоном
Ксенія Собчак в костюмі осла з сином Платоном

Ксенія представилася одним з музикантів і сказала, що принесла іменинникові подарунок від мами, після чого вирішила уточнити:

«Це мама чи кінь?».

Відповідь хлопчика не увійшла до відео. «Лллл», — на цьому воно і обірвалося, але можна здогадатися, що він сказав кінь (лошадь).

У коментарях до цієї публікації Собчак в Instagram багато користувачів почали вітати Платона, а також відзначили прекрасну акторську гру телезірки.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.