Орбакайте відмовилася від участі в проекті Пугачової: подробиці сімейного розбрату

У Санкт-Петербурзі на Васильєвському острові Алла Борисівна Пугачова мріяла звести свій власний театр.

Був затверджений проект будівництва, найняті робітники, крім того, навіть був знайдений додатковий інвестор. Таким чином, у Примадонни було 49% акцій на театр, і ще 51% у бізнесмена і мільярдера Євген Фінкельштейна. Незважаючи на те, що місцеві жителі не раз бойкотували будівництво театру, Примадонна не відмовилася від ідеї проекту. Тільки пізніше чомусь передала права на нього своєї дочки Крістіни Орбакайте.

Зараз Христина Орбакайте продала контрольний пакет акцій на театр, який так хотіла побудувати її мама

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова
Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова

Співачка Крістіна Орбакайте вийшла з проекту будівництва в Санкт-Петербурзі Театру пісні Алли Пугачової. Про це повідомляє Telegram-канал Mash. Кому вона продала акції – невідомо. Але передбачається, що вони перейшли у володіння співінвестора і мільярдера Євген Фінкельштейна.

Тепер, за інформацією “Меш “, Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова не мають відношення до цього театру. Чому так сталося – не повідомляється. Є версія, що Христина посварилася з мамою і вирішила відмовитися від всієї її допомоги і творчих проектів. У будинку Примадонни поки цю інформацію ніяк не коментували.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.