Навіть Брильська не очікувала почути таку новину. У акторки фільму Іронія долі виявили рак рідкісної форми

В актриси Барбари Брильської діагностували онкологічне захворювання. Популярна радянська акторка польського походження бореться з раком язика. Чому Брильська шокована новиною, читайте у нашому матеріалі.

78-річна Барбара Брильська наразі мешкає у Польщі. Вона стала відома глядачам Радянського Союзу завдяки фільму «Іронія долі або з легким паром». Також зірка знялася у продовженні кінострічки, яка вийшла на екрани у 2007 році.

Одне із російських видань написало про те, що зірка радянського кінематографа бореться з рідкісним онкологічним захворюванням. Повідомляється, що артистка відмовилася коментувати свій стан здоров’я. Журналісти попросили спростувати чи підтвердити інформацію про виявлену хворобу, втім зірка однозначної відповіді не дала:

“Ну і що? Не буду говорити про нього. Нехай краще шанувальники побажають мені здоров’я! Лікарі кажуть, все буде добре. Тільки потрібен час”, – зазначила Барбара.

Також вона додала, що через ймовірне поширення коронавірусу намагається якомога рідше виходити на вулицю. Зірка поділилася із журналістами, як проводить час удома.

“Я з дому не виходжу. Всі сидять там, тим паче люди старшого покоління. Як проходять дні? Приїжджає син, допомагає в сімейних справах, я ж займаюся кішкою”, – підсумувала Брильська.

Втім, згодом Барбара Брильська спростувала інформацію про онкохворобу, яку у неї начебто виявили. Знаменита акторка була здивована такою новиною і зазначила, що це лише плітки: “Ні. Який рак? Ой боже мій, боже. Які дивні чутки”, – зауважила Барбара в інтерв’ю телеканалу “Звезда”.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як у Брежнєва. Фото знаменитостей з ефектними густими бровами.

Нагадаэмо, що чоловіка Валерії запідозрили в зраді.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.