Навіть Брильська не очікувала почути таку новину. У акторки фільму Іронія долі виявили рак рідкісної форми

В актриси Барбари Брильської діагностували онкологічне захворювання. Популярна радянська акторка польського походження бореться з раком язика. Чому Брильська шокована новиною, читайте у нашому матеріалі.

78-річна Барбара Брильська наразі мешкає у Польщі. Вона стала відома глядачам Радянського Союзу завдяки фільму «Іронія долі або з легким паром». Також зірка знялася у продовженні кінострічки, яка вийшла на екрани у 2007 році.

Одне із російських видань написало про те, що зірка радянського кінематографа бореться з рідкісним онкологічним захворюванням. Повідомляється, що артистка відмовилася коментувати свій стан здоров’я. Журналісти попросили спростувати чи підтвердити інформацію про виявлену хворобу, втім зірка однозначної відповіді не дала:

“Ну і що? Не буду говорити про нього. Нехай краще шанувальники побажають мені здоров’я! Лікарі кажуть, все буде добре. Тільки потрібен час”, – зазначила Барбара.

Також вона додала, що через ймовірне поширення коронавірусу намагається якомога рідше виходити на вулицю. Зірка поділилася із журналістами, як проводить час удома.

“Я з дому не виходжу. Всі сидять там, тим паче люди старшого покоління. Як проходять дні? Приїжджає син, допомагає в сімейних справах, я ж займаюся кішкою”, – підсумувала Брильська.

Втім, згодом Барбара Брильська спростувала інформацію про онкохворобу, яку у неї начебто виявили. Знаменита акторка була здивована такою новиною і зазначила, що це лише плітки: “Ні. Який рак? Ой боже мій, боже. Які дивні чутки”, – зауважила Барбара в інтерв’ю телеканалу “Звезда”.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як у Брежнєва. Фото знаменитостей з ефектними густими бровами.

Нагадаэмо, що чоловіка Валерії запідозрили в зраді.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.