Єдина дочка Ані Лорак від колишнього Мурата Налчаджиоглу захоплює своїм вокалом: росте гідна заміна

Софія, єдина дочка Ані Лорак від екс-чоловіка Мурата Налчаджиоглу, захопила публіку своїми вокальними даними. Безсумнівно, дівчинка росте гідною заміною мамі.

У минулому році виконавиця хіта «Зажигай сердце» розлучилася з турецьким бізнесменом, у шлюбі з яким прожила майже 10 років. Незважаючи на те що їх пару називали однією з найміцніших у всьому відчизняному шоу-бізнесі, в житті все виявилося не так.

Якщо вірити ЗМІ, причиною розставання стали численні зради Мурата, хоча сама Лорак ніяк не коментувала це, обмежившись оголошенням про розлучення.

Лорак і Мурат
Лорак і Мурат

Довго сумувати Ані не стала і закрутила роман з молодим саунд-продюсером Єгором Глєбом. Шанувальники раз у раз підозрюють співачку у вагітності, але вона цього і не підтверджує, і не спростовує.

Варто сказати, що спільна дочка Лорак і Налчаджиоглу залишилася жити з мамою, при цьому з татом дівчинці можна бачитися коли завгодно. У червні цього року їй виповнилося 9 і не виключено, що Софія піде по стопах матері.

Ані Лорак заспівала разом з дочкою
Ані Лорак разом з донькою

Не так давно вона знялася в її новому кліпі на пісню «Твоей любимой», де чудово увійшла в образ своєї героїні. За словами Кароліни, спадкоємиця мріє стати актрисою, проте це не всі її таланти.

Юна зірка чудово відчуває себе на сцені, ще й добре співає, що доводить наступне відео:

Примітно, що для Софії пісня «Обними меня» є однією з найулюбленіших у репертуарі мами. Її ж вони разом і виконали.

У коментарях користувачі мережі обсипали дам компліментами, а більше про життя Ані Лорак дивіться в ролику на YouTube-каналі «Одна Минута»:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.