Тіна Кароль присвятила пісню коханому чоловікові і це не Дан Балан (Відео)

Тіна Кароль опублікувала відео в своєму Інстаграме і зізналася в любові «чоловікові своєї мрії».

Вчора, 18 листопада, єдиний син Тіни Кароль Веніамін святкував свій 12-й день народження. Маму і сина зараз розділяють тисячі кілометрів, адже хлопчик вже 4 роки живе і вчиться в Лондоні. Незважаючи на те, що Тіна з Веніаміном не живуть разом, у них дуже тісний зв’язок і хороші відносини. Кароль завжди з гордістю говорить про сина, адже хлопчик дуже розумний і має багато захоплень.

Син Тіни Кароль святкує день народження
Тіна Кароль з сином

На честь дня народження Вені Тіна Кароль опублікувала в своєму Інстаграме відео, в якому виконує пісню «Намалюю тобі».

«Ти Гордість і Всесвіт! Коханий мій Малюк ЧОЛОВІК МОЄЇ МРІЇ З Днем народження, син! », – зворушливо підписала відео Тіна.

Шанувальники приєдналися до поздоровлень хлопчика. «Як зворушливо», «З днем народження, Венечка», «12 років Ви носите гордий статус МАМА», «Вітаю З Днем Народження чоловіка Вашої мрії», – відреагували на публікацію передплатники.

Нагадаємо, Тіна Кароль народила Веніаміна в 2008 році від свого чоловіка і за сумісництвом продюсера Євгена Огіра. Чоловік помер в 2013 році від онкологічної хвороби – раку шлунка. Тіна Кароль важко пережила втрату чоловіка і після його смерті так і не вийшла заміж вдруге.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.