Як виглядає невістка Лариси Гузеевой, яка пройшла дуже “жорсткий відбір ” на посаду дружини сина?

Зоряна сваха Лариса Гузєєва дуже педантично підійшла до вибору своєї власної невістки, і це не є ні для кого секретом.

Багатьом цікаво як же виглядає та дівчина, яка пройшла “строгий відбір “, і стала нареченою її улюбленого синочка. До слова, сина звуть Георгій Толордава, а його дружиною стала якась Анна. Звичайна дівчина, яка зовсім не пов’язана з медійними. Варто відзначити, що і син Гузеевой Георгій теж не дуже публічна людина, він закінчив інститут економіки і трудився за фахом.

Як Лариса Гузєєва підбирала наречену синові?

Георгій Толордав і мама Лариса Гузєєва
Георгій Толордав і мама Лариса Гузєєва

Варто спочатку задати питання взагалі підбирала чи. На подив, Гузєєва ніяк не була причетна до вибору сина. У той час, поки Лариса будувала свою кар’єру на телебаченні, Георгія виховувала її мати. Вона (тобто бабуся) стала основною підтримкою і опорою, і першою дізналася про те, що онук зробив пропозицію своїй обраниці.

Георгій Толордав і Анна
Георгій Толордав і Анна

До весілля Георгій і Анна були разом і навіть спільно жили близько 7 років. Відомо, що свекруха Лариса відмінно ладнає з невісткою Ганною. У них хороші відносини. Гузєєва каже, що дружина її сина – дівчина добра, вихована, господарська, відповідальна. І ніяких стереотипних відносин з докорами і повчаннями у них немає.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.