Близький друг Бориса Корчевніковим розповів про його хвороби: “Дав обіцянку … “

Про те, що відомий актор і телеведучий Борис Корчевников серйозно хворий, стало відомо ще в тому році.

У нього виявили онкологію, проте шанс на повне одужання є. Ускладнюють ситуацію ускладнення, які часто діагностують у Бориса. Однією з основних проблем стала втрата слуху.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Сам 38-річний журналіст не любить коментувати стан свого здоров’я, тому доводиться шукати інформацію у його близьких людей

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Нещодавно під час спілкування з Ігорем Крутим, Корчевников зізнався, що майже не чує. А розмовляючи з Андрієм Соколовим, розповів, що в дитинстві переніс менінгіт. Можливо, загострена втрата слуху пов’язана саме з тим, що у нього є ряд хронічних проблем зі здоров’ям, і тепер, коли організм слабкий, вони знову дають про себе знати.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Близький друг Бориса Корчевніковим анонімно поділився, що пухлина у артиста виявили ще три роки тому. Благо, вона виявилася доброякісною, однак реабілітаційний шлях досить довгий і складний, тому вимагає сил, терпіння і грошей.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Молода людина додав, що Борис Корчевников знаходиться під постійним наглядом лікарів і строго дотримується всіх їх рекомендації. В тому числі, заборона на перельоти, відмова від алкоголю, строгий раціон, здоровий сон і помірний спорт.

Борис Корчевников втрачає ще й зір
Борис Корчевников втрачає ще й зір

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.