Чоловік покійної Валентини Легкоступової оговтався від горя і розважається в нічному клубі з дівчатами

Юрій Фірсов, чоловік покійної Валентини Легкоступової, вже оговтався від горя. Саме такий висновок можна зробити по новим фото чоловіка.

У серпні весь російський шоу-бізнес був вражений новиною про смерть виконавиці хіта «Ягода-малина». Зірка померла при загадкових обставинах на 55-му році життя від важкої черепно-мозкової травми, хоча на її тілі були виявлені безліч інших синців та гематом.

Новоспечений чоловік Валентини заявив, що все це пояснюється її випадковим падінням у ванній. Проте слідство триває, а дочка співачки Анетта Бриль впевнена, що у трагедії винен саме Юрій.

Юрий Фирсов и Валентина Легкоступова
Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова

Днями в Instagram-профілі близької подруги покійної Наталії Штурм з’явилася фотографія з відпочинку Фірсова. На знімку щасливий чоловік обіймає молодих дівчат з широкою посмішкою на обличчі, знаходяться вони в нічному клубі, хоча з дня смерті співачки пройшло не так багато часу.

Наталья Штурм
Наталія Штурм

Ось що Наталя написала в підписі до кадру:

«Як швидко лікують душевні «рани» скорботні вдівці? У день, коли пішла Валя, її чоловік бадьоро стрибав біля телевізійного фургона, а при слові «мотор» кинувся додолу «вбитий горем». Скажіть мені, а що таке скорбота? Є взагалі мізки у Цього?».

Коментатори підтримали Штурм і назвали ненормальною поведінку Юрія:

  • «У Валентини було якесь затемнення. Прости її душу грішну»;
  • «Може це старе фото?»;
  • «Ось так він рани заліковує… Бридко…»;
  • «Дуже шкода Валентину. Талановита, красива, промениста жінка. А таких як він тільки самі знаєте що виправить»;
  • «Кохання зле!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.