Хто б міг подумати! У Петросяна і його молодої дружини народилася дитина

Відомий артист Євген Петросян минулого року узаконив стосунки зі своєю асистенткою Тетяною Брухуновою, яка молодша за нього на 43 роки. Тепер в ЗМІ з'явилася інформація про поповнення в родині.

Євгену Петросяну зараз 74 роки, його нинішній дружині – 31. Така різниця у віці не заважає сімейному щастю. В кінці минулого року вони узаконили стосунки, а зараз в засобах масової інформації просочилися дані, що пара кілька днів тому стала батьками.

Про це журналістам стало відомо від джерела з близького оточення пари. Євген і Тетяна приховували вагітність від загального обговорення. Подружжя розказали про це лише найближчим.

Як повідомляється, до такої події Євген і Тетяна довго і ретельно готувалися. Дитина з’явилася на світ 13 березня в одній із найкращих клінік в Дубаї. І хоч щасливі батьки стать дитини поки що приховують, все ж є інформація, що у Петросяна і Брухунової народився хлопчик.

Нещодавно у дружити Петросяна був День народження, який вони відзначили в Еміратах. Судячи з усього, пара скористалася послугами сурогатної матері, оскільки на фото, які розміщенні на акаунті Тетяни в Instagram, вона не приховувала фігуру. За приблизними підрахунками, така процедура могла обійтися Петросяну в майже п’ять мільйонів рублів.

Пізніше Тетяна на своїй сторінці в Instagram спростувала чутки. “Люди! Що з вами? Заспокойтеся”, – написала дружина Євгена, додавши хештег “коронавірус головного мозку”.

Нагадаємо, що у коміка вже є дочка – Вікторина Петросянц.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найскандальніші розлучення зоряних пар і жахливі наслідки.

Нагадаємо, що у Барбари Брильської виявили рак рідкісної форми. Актриса не очікувала почути таку новину. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.