Як склалася доля дружини Саші Білого – Катерини Гусєвої з “Бригади “?

Як живе зараз, через 18 років після виходу на екрани, героїня кримінального серіалу "Бригада" Катерина Гусєва?

Її творче життя насичене і багатогранне

Перша популярність прийшла до актриси після зйомок у мюзиклі “Норд Ост”, за роботу в якому Катерина була номінована за кращу жіночу роль. Але справжню популярність і глядацьку любов актрисі принесли зйомки в гучному кримінальному серіалі Олексія Сидорова “Бригада”, де вона зіграла Ольгу Сурикову, дружину Саші Білого, роль якого блискуче виконав Сергій Безруков.

Більше про життя Катерини Гусєвої в серіалі “Бригада ” дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Також на нашому каналі є багато цікавих роликів про ваших улюблених зірок. Не забудьте підписатися!

В яких фільмах знімалася Гусєва?

Катерина Гусєва
Катерина Гусєва

Зйомки в кіно успішно продовжилися – “Жаркий лід”, “Одеса-мама”, “Вербна неділя”, “Чорна кішка”, “А.Л.Ж.І.Р.”, “Тобол” – найбільш відомі з проектів.

Катерина Гусєва
Катерина Гусєва

Одночасно зі зйомками актриса успішно знімалася в двох сезонах захоплюючого телешоу Форт Боярд, здійснивши тим самим свою дитячу мрію.

Катерина Гусєва
Катерина Гусєва

Вона була учасницею в спортивній грі “Великі гонки” і телешоу “Зірки на льоду”, ведучою телепрограми “Романтика романсу”. До того ж, Катерина професійна співачка.

А чого вартий її акробатичний виступ на двадцятиметрової висоті без страховки в мюзиклі “Норд Ост”! У своєму щільному графіку актриса знайшла час для зйомок навіть для журналу “MAXIM”.

Катерина Гусєва
Катерина Гусєва

Катерина Гусєва виступала на сцені театру імені Моссовета, театру “Біля Нікітських воріт”, в продюсерській компанії “Лінк”, а також на інших сценічних майданчиках.

Особисте життя акторки

На питання, що стосуються особистого життя, актриса відповіла однією фразою: “Актор повинен цікавити глядачів виключно своїми творчими досягненнями”.

Катерина Гусєва
Катерина Гусєва

Відомо, що сорока чотирирічна Катерина перебуває у шлюбі з відомим бізнесменом Володимиром Абашкіної, що зіграв велику роль в її творчому розвитку. У них двадцятидворічний син Олексій і десятирічна донька Анна.

Катерина Гусєва
Катерина Гусєва

Схожі статті

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.