Чому Пугачова і Максим Галкін приховують сурогатну матір своїх двійнят?

Ні для кого не секрет, що Алла Борисівна і Максим Галкін скористалися послугами сурогатної матері, щоб на світ з'явилися їх Ліза і Гаррі.

Однак через кілька років, коли діти вже доросли до свідомого віку, Алла досі не відкрила таємницю про те, хто ж був насправді їх мамою.

Одні говорять, що жінкою, яка виносила дітей, стала сімейний стоматолог Галкін. Інші стверджують, що фахівця наймали в клініці, це все анонімно, і навіть самі батьки не знали як виглядає мама, яка виношує дітей зоряної пари.

Сам Максим Галкін підтвердив одну з цих версій

Максим Галкін і Пугачова зуміли створити міцну сім'ю
Максим Галкін і Пугачова зуміли створити міцну сім’ю

На одному з інтерв’ю Максим Галкін не витримав і висловився про те, що вони підбирали людини для сурогатного материнства через спеціальну клініку. І суть у тому, що навіть сама жінка не знала кому виношує дітей.

З нею розплатилися і спілкуватися припинили.

Та й зіркові батьки стверджують – яка різниця, хто виносив дітей, якщо біологічні батьки (ті, хто надав свою яйцеклітину і насінну рідину) – це і є Максим і Алла?

Зараз і зовсім з’явилася нова інформація – нібито, виносила дітей дочка Примадонни Крістіна Орбакайте. Однак шанувальники в цю версію вірити не хочуть – мовляв, Примадонна, звичайно, любить хайп, але до такого б не дійшла.

А як ви вважаєте, хто насправді є біологічною матір’ю близнюків, і чому її так ретельно приховують?

Просто погляньте на їх фото. На Примадонну і Галкіна вони дуже схожі, так що є підстави вважати, що виносив дітей хтось наближений за родинними зв’язками до зоряної пари.

Ліза Галкіна і Алла Пугачова разом зіграли на фортепіано
Ліза Галкіна і Алла Пугачова разом зіграли на фортепіано
Максим Галкін показав чудових дітей, за якими стежить вся країна
Максим Галкін показав чудових дітей, за якими стежить вся країна

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.