Актрисі немає чого приховувати. Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі нарешті пояснила, чому пішла з серіалу

Актриса Мер'єм Узерлі стала популярною у всьому світі завдяки серіалу "Величне століття", який вийшов на екрани в 2011 році. Незважаючи на те, що проект приніс їй світову славу, артистка після третього сезону прийняла рішення більше не брати участь в зйомках. Що стало причиною відходу, читайте в нашому матеріалі.

Через стільки років Мер’єм Узерлі, яка грала головну героїню Роксолану, зважилася розповісти, чому фактично втекла до Німеччини зі зйомок.

Як зізналася актриса, привідом для цього відчайдушного кроку послужила особистісна криза. Під час роботи над проектом у неї майже не було вільного часу. За її словами, вона дуже втомилася від щільного графіка і у неї більше не було сил це терпіти.

«Тільки тепер через сім років я можу спокійно говорити про це. Мені довелося піти з серіалу, тому як я почала відчувати себе роботом. Намагалася бути ідеальною і виконувати роботу на відмінно. Казала собі: «Мер’єм, ти машина, і ти зробиш цю роботу», – поділилася зірка.

Мер’єм також заявила, що довго відчувала почуття провини через те, що зробила. Їй також дуже складно було повернуться до колишнього способу життя.

«Я відчувала себе винуватою і емоційно виснаженою. У мене був нервовий зрив, але завдяки підтримці близьких я впоралася. Тепер ця історія залишилася в минулому », – резюмувала турецька зірка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Целюліт і пивний живіт. Зірок Титаніка підловили на спільному відпочинку.

Нагадаємо, що відома українська ведуча вразила фанатів несподіваним омолодженням.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.