Не тільки Петросян може спадкоємців клепати: 73-річний Барі Алібасов повідомив, що скоро стане батьком (відео)

Хочете вірте, хочете ні, але про це оголосив сам Барі Каримович - незабаром він стане батьком. Дружина Федосєєва-Шукшина в ступорі, син теж.

Барі Алібасов, який в останні роки не вилазить зі скандалів – то розлучається, то сходиться з законною дружиною Лідією Федосеевой-Шукшиній, то пропадає на 2 місяці, то з неврівноваженим сином воює, то в психлікарні лежить, тепер примудрився знову підняти бучу в шоубізові тусовці , та її й яку!

Він в своєму Інстаграмі заявив: його 31-річна коханка вагітна і він скоро стане щасливим батьком. Коханкою виявилася його особиста помічниця і масажистка Віка.

масажистка Віка
Масажистка Віка

Спочатку вона робила масажі, потім стала танцювати танець живота (відео 1). А потім заскочила до одруженого пристарілого чоловікові в ліжко і ось тепер – вони чекають дитину (відео 2).

Взагалі-то, це звичайно, їх особиста справа, розберуться і без нас. Є тільки занепокоєння, щоб дитина здоровою був, адже у Барі Каримовича було бурхливе життя, є купа старечих болячок, а ще хронічний алкоголізм і лікування від наркотичної залежності за спиною. Так що порівнювати його з Петросяном складно – той ніколи не пив, не курив, а за здоров’ям стежив.

З офіційною дружиною Алібасов так і не розлучився, вона живе з молодшою дочкою, а та, за його словами, влаштувала матері справжній концтабір. Він так написав:

 ""

Наскільки це правда і чим все закінчиться – незрозуміло ніяк. Чекаємо продовження нової російської історії про маленького принца (чи принцесу) старого короля від юної красуні.

https://www.instagram.com/p/CHXoM1HKrcB/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CH3CN4jKR0F/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.