У колишньої ТaTu Юлії Волкової рецидив раку: “Грунт вибита з-під ніг “

Талановита і красива Юлія Волкова бореться з раком з 2012 року. На жаль, хвороба повернулася.

Зірка групи «Тату» Юлія Волкова повідомила про рецидив раку в своєму Інстаграмі.

Юлія Волкова
Юлія Волкова

У 2012 році, коли дует з Оленою Катіною був на піку популярності, сильно похитнулося здоров’я Юлії Волкової, вона стала різко худнути, втрачати свідомість. Кілька місяців не могли поставити діагноз, але він був страшним – рак щитовидної залози на першій стадії.

Група Тату
Група Тату

Дівчині зробили операцію, під час видалення пухлини складної форми хірург зачепив голосові зв’язки і Юлія втратила голос. Після курсу хіміотерапії і опромінення онкологія відступила.

Співачка дуже хотіла повернутися на сцену і зважилася на кілька операцій по відновленню голосу. Дорогі втручання зробили в одній з американських клінік пластичної хірургії. Вони виявилися успішними і Юлія з Оленою ще два роки виступали разом. Група «Тату» розпалася в 2014 році.

Юлія перейшла на сольну кар’єру, вона не була особливо успішною, але на плаву співачці триматися дозволяла.

Юлія Волкова
Юлія Волкова

І ось тепер Юлія повідомила в соцмережах, що рак повернувся – у неї рецидив. Жінка, мама двох дітей – доньки Вікторії та сина Саміра, дуже налякана, вона сказала, ніби земля пішла з-під ніг. Вона має намір боротися за своє здоров’я і життя:

Ти за день проживаєш кілька років життя. Ти не знаєш, як, що. Це неможливо прийняти

Але лікування дуже дороге, зараз друзі Юлії збирають кошти, щоб допомогти співачці.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.