Ольга Фреймут подарувала чоловікові дивний торт на день народження: довелося його з’їсти, не пропадати ж добру

21 листопада чоловік Ольги Фреймут - Володимир Локотко відсвяткував день народження. Генерального продюсера Нового каналу виповнилося 44 роки. Ми вітаємо іменинника - краще пізніше, ніж ніколи. І розповімо читачам, як дружина вітала чоловіка.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут – одна з найуспішніших і відомих пар в українському медіа-просторі. Хоча до одруження Володимир був практично повністю закритий для публіки. Пара виховує двох спільних дітей – сина Валерія і дочку Євдокію, а також, Злату – дочка Ольги від попереднього шлюбу.

Володимир Локотко, Ольга Фреймут з дітьми
Володимир Локотко, Ольга Фреймут з дітьми

Мало хто знає, що Ольга взяла прізвище чоловіка після реєстрації шлюбу в 2017 році (їх роман зав’язався в 2015 році, син народився в 2016, дочка в 2017). За паспортом вона тепер не Фреймут (дівоче прізвище Коник), а Локотко.

Ольга постійно показує, як любить свого чоловіка, наскільки він для неї авторитетний. На честь дня народження чоловіка вона виставила спільне фото з коротким привітанням.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Особливий інтерес викликав іменинний торт, подарований Ольгою чоловікові. На ньому зверху – їстівна фігура самого винуватця торжества. А навколо фігурки рідних, які привітали чоловіка, тата і дядька.

Іменинний торт для Володимира Локотко
Іменинний торт для Володимира Локотко

Помітно, що фігурки зроблені з солодкою мастики по дитячих малюнків. Вийшло дуже мило. Цікаво, а іменинника з’їли або залишили на пам’ять?

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.