Владу Ямі зробили операцію: хореограф показав відео з лікарняної палати і розповів про своє самопочуття

Відомий український хореограф Влад Яма переніс операцію на руці після того, як отримав на паркеті «Танців з зірками» травму.

У 12 ефірі самого танцювального проекту країни пари, що залишилися, ставили номери з членами журі. Герой нашої сьогоднішньої статті склав компанію Юлії Саніній та Дмитру Жуку, у їх виконанні глядачі побачили запальний ф’южн.

Під час танцю Влад травмував палець лівої руки, коли ловив фронтвумен рок-групи The Hardkiss:

«Зловив Юлю і почув хрускіт в кисті. Далі сильний біль. Якось дотанцював», — розповідав Яма.

Проте вигляду він не подав і в лікарню відправився тільки після виступу. Незважаючи на те що перелому не було, та й з часом больові відчуття вщухли, результати суботнього МРТ показали, що у нього розрив зв’язки.

Лікар порахував, що без хірургічного втручання не обійтися, саме сьогодні вранці після півфіналу шоу Ямі його і провели.

Скриншот из Instagram Влада Ямы
Скріншоти з Instagram Влада Ями

Усіма подробицями того, що відбувається в лікарні танцюрист ділився у себе в Instagram-stories. Спочатку знаменитість показав, як вони разом з дружиною Ліліаною їхали до лікаря. Незабаром Влад почав готуватися до операції, а вже через годину він відпочивав у себе в палаті.

Скриншоты из Instagram Влада Ямы
Скріншоти з Instagram Влада Ями

Все проходило під місцевим наркозом, так що спочатку хореограф не відчував руки і навіть не міг її підняти. Поступово анестезія почала проходити і з’явився неприємний біль, але в даній ситуації він неминучий.

Влад Яма
Влад Яма

Яма просить своїх прихильників берегти себе і бути обережними, щоб не опинитися на його місці.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.