«Шантаж і маніпуляція»: Володимир Остапчук відповів на звинувачення екс-дружини в тому, що він дає їй мало грошей на дітей

Відомий український шоумен Володимир Остапчук не промовчав і відповів на звинувачення колишньої дружини в тому, що він не забезпечує їх дітей після розлучення.

Рік тому герой нашої сьогоднішньої статті пішов від Олени Войченко, яка народила йому дочку Емілію і сина Евана. Цієї весни подружжя офіційно розійшлося, а вже в жовтні телеведучий одружився на своїй новій обраниці — нотаріусі Христині Горняк. Їх весілля було по-справжньому пишним, проте спадкоємці Володимира на ньому не були присутні.

Як розповідав він сам, на торжество були запрошені тільки дорослі, тому для дітей закохані планували влаштувати окрему прогулянку.

Владимир Остапчук с бывшей женой и детьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною і дітьми

Не можна не відзначити, що розлучення Остапчука і Войченко було скандальним, без взаємних звинувачень не обійшлося, причому це триває досі. Так, днями Олена дала інтерв’ю «Світському життю», де заявила, що екс-чоловік дає їй занадто мало грошей на дітей.

Більш того, за її словами, вона наполягала на тому, щоб Володимир ближче познайомив дочку і сина з Христиною, хоча до цього шоумен стверджував, що це колишня не дає йому бачитися зі спадкоємцями:

«По факту зараз діти бачили дружину батька двічі», — зазначила Войченко.

Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Остапчук не став відмовчуватися і у себе в Instagram-stories емоційно назвав слова Олени цілковитою брехнею, маніпуляцією і конкретним шантажем. Щоб підтвердити це, телеведучий оприлюднив всі чеки з виплатами на Емілію і Евана — сума виявилася набагато більшою за ту, яку Войченко озвучувала Каті Осадчій.

Володимир Остапчук та Олена Войченко
Володимир Остапчук та Олена Войченко

Шоумен заявив, що вони з екс-дружиною з самого початку домовилися про те, що він перепише на неї машину, дві квартири і 20 тисяч доларів заощаджень. Крім того, він повинен був щомісяця виділяти на дітей по 3 тисячі доларів:

«Але з’ясувалося, що вона захотіла набагато більшу суму. У мене немає таких грошей і я не можу гарантувати, що вони у мене будуть у зв’язку з моєю роботою, тому що вона дуже специфічна», — сказав Володимир.

Також він додав, що після відмови Олена пригрозила йому звернутися в ЗМІ. Втім, зараз вона цим і займається. На чиїй же все-таки стороні правда — невідомо.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.