Нова дружина Остапчука Христина втомилася мовчати і звернулася до його колишньої Олени Войченко: «Я стерпіла багато»

Нотаріус Христина Горняк, нова дружина Володимира Остапчука, вперше звернулася до його колишньої дружини Олени Войченко після численних звинувачень з її боку.

Днями екс-обраниця шоумена дала скандальне інтерв’ю «Світському життю», в якому заявила, що Володимир дає їй занадто мало грошей на дітей і що вони з Христиною не хочуть з ними бачитися.

Владимир Остапчук с детьми от Елены Войченко
Володимир Остапчук з дітьми від Олени Войченко

Цей скандал триває вже не перший місяць і весь цей час Горняк мовчала, але на цей раз її терпець увірвався. У себе в Instagram-stories героїня статті прямо звернулася до Олени і висловила все, що у неї накипіло.

«Я втомилася. Чому втомилася? Тому що, коли порушують твої кордони, коли тебе обливають брудом і коли в твою сторону летить дуже багато негативної інформації незаслужено, я думаю, що настає момент, коли пора захищати свої кордони», — почала Христина.

Елена Войченко в недавнем выпуске «Светской жизни»
Олена Войченко в недавньому випуску «Світського життя»

Далі вона акцентувала увагу на тому, що звертається до Войченко на ім’я, не дивлячись на те що всі свої повідомлення Остапчуку екс-дружина починає з образливих слів на адресу Горняк.

Олена стверджує, що бачила повідомлення від тоді ще коханки чоловіка з таким посилом, щоб він швидше з нею розлучався. Героїня статті це заперечує і зазначає, що вона не стала причиною їхнього розлучення.

Елена Войченко и Владимир Остапчук
Олена Войченко і Володимир Остапчук

Також Христина попросила Войченко перестати поливати її брудом і збирати всілякі плітки, оскільки це все одно не розлучить їх з Володимиром:

«У нас все добре. Я щаслива в шлюбі, він щасливий», — сказала Горняк і побажала їй теж зустріти гідного чоловіка.

Скриншоты из Instagram Кристины Горняк (Остапчук)
Скріншоти з Instagram Христини Горняк (Остапчук)

Не стала нотаріус відмовчуватися і з приводу дітей. Вона зазначила, що практично відразу знайшла до них підхід і завжди рада бачити їх в гостях, тому сподівається, що Олена зрозуміє це і перестане забороняти їм спілкуватися.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.