Алібасов-молодший назвав нову обраницю батька ескортницею: «Я сам її до батька і привів»

Син скандально відомого Барі Алібасова назвав молоду обраницю знаменитого батька ескортницею. 30-річна Вікторія незабаром подарує 73-річному музикантові дитину.

Не так давно Барі Каримович вразив всіх новиною про те, що в найближчому майбутньому знову відчує радість батьківства. Він чекає спадкоємця від масажистки Вікторії Полторацької, яка має намір стати дев’ятою дружиною продюсера.

Поки що єдиний син Алібасова, названий на честь себе самого, не зрадів появі сестри або брата. В ефірі ток-шоу «На самом деле» Барі-молодший заявив, що Віка справжнісінька аферистка:

«Я зараз розумію очевидну історію, що мене розвели як дитину. Причому розвела мене ескортниця, яку я сам 5 років тому покликав до батька на тусню», — сказав він.

Бари Алибасов-младший
Барі Алібасов-молодший

Перед цим Полторацька звинуватила Алібасова-молодшого в побитті. За її словами, місяць тому він приїхав до них у гості, а дізнавшись про вагітність, накинувся спочатку на Барі Карімовича, після чого на неї:

«Хотів позбавити мене дитини… Барі сказав, що позбавить його спадщини і перепише все на майбутню дитину. Він мене бив ногами! Він тварина!».

Виктория Полторацкая в студии шоу «На самом деле»
Вікторія Полторацька в студії шоу «На самом деле»

У відповідь на це зірковий спадкоємець не приховав, що на батька може підняти руку, але аж ніяк не на “мачуху”.

Лидия Федосеева-Шукшина и Бари Алибасов
Лідія Федосєєва-Шукшина та Барі Алібасов

Не можна не відзначити, що на даний момент Алібасов перебуває в офіційному шлюбі з Лідією Федосєєвою-Шукшинлю. Дізнавшись про зради чоловіка з молодою помічницею, артистка подала на розлучення.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.