Ірина Понаровська відверто розповіла, чому двічі здавала прийомну дочку в дитбудинок і остаточно від неї відмовилася

Популярна радянська і російська співачка Ірина Понаровська розставила всі крапки над і в історії з удочерінням прийомної дочки і розповіла, чому остаточно від неї відмовилася.

Оскільки зірка ніколи особливо не коментувала особисте життя, свого часу почали з’являтися чутки, що на усиновлення вона зважилася після кількох безуспішних спроб завагітніти і народити власну дитину. На той момент артистка була одружена з темношкірим музикантом Вейландом Роддом-молодшим.

Второй муж Ирины Понаровской Вейланд Родд-младший и их общий сын Энтони
Другий чоловік Ірини Понаровської Вейланд Родд-молодший та їх спільний син Ентоні

Нарешті в студії програми «Прямий ефір» Ірина Віталіївна підняла цю тему і розвіяла безглузді плітки. За її словами, цю дівчинку вона взяла не з дитбудинку, а з рук матері:

«Це була молода жінка, їй було років 20. Вона прийшла з цією дитиною за лаштунки. Я людина віруюча, і я вирішила, що все це — не випадково», — сказала Понаровська.

Ирина Понаровская в студии «Прямого эфира»
Ірина Понаровська в студії «Прямого ефіру»

Відкривши пелюшки, знаменитість побачила 11-місячну дитину, яка була зовсім маленькою:

«Вона була дистрофічною, не дитиною пахла, видно, гігієна не надто була хороша, у неї були нафарбовані червоним нігті. Просто ось такий “грязнулькін” у ковдрі».

Тоді Ірина впроброс запропонувала чоловікові забрати дівчинку, її біологічна мати погодилася, так у неї і з’явилася Бетті (Анастасія Кормишева). Співачка акцентувала увагу на тому, що ні про які гроші мови і не йшло.

Ирина Понаровская в молодости
Ірина Понаровська в молодості

Через 4 роки у пари народився син Ентоні і тоді Вейланд потребував «щоб Бетті в будинку не було». У підсумку 4-річну дівчинку забрали в дитячий будинок.

Коли їй виповнилося 16, вона знову повернулася в сім’ю Понаровської, однак не на довго, оскільки домробітниця звинуватила її в крадіжці. Хоча сама Анастасія каже, що вона просто вирішила приміряти каблучки без будь-якого поганого наміру:

«Я — дівчинка, потрапила в красивий замок з красивими дівочими аксесуарами».

Анастасия Кормышева (Бетти)
Анастасія Кормишева (Бетті)

Зараз вона незаміжня, працює і весь вільний час присвячує вихованню сина.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.