Розбита зрадами Тарзана Наташа Корольова повідомила про смерть близької людини: «Як же так?»

Популярна російська співачка Наташа Корольова повідомила своїм підписникам в Instagram про смерть близького друга і колеги.

Героїня нашої сьогоднішньої статті потрапила на велику сцену в далекому 1990-му році. За весь цей час вона випустила десятки альбомів, пісень і кліпів. У створенні останніх Наташі допомагав відомий продюсер, режисер і кліпмейкер Георгій Гаврилов, відомий далеко за межами рідної країни.

Георгий Гаврилов
Георгій Гаврилов

У віці 60 років вранці 24 листопада він помер. Причиною смерті ЗМІ називають коронавірусну інфекцію. На його рахунку більше 170 кліпів, в тому числі для Лайми Вайкуле, Лоліти Мілявської, Дмитра Малікова, Мерайї Кері та ряду провідних американських реперів.

Лолита Милявская и Георгий Гаврилов
Лоліта Мілявська і Георгій Гаврилов

Корольова дізналася про те, що трапилося вчора і тут же поділилася цією сумною новиною з шанувальниками. Так, в її Insta-стрічці з’явився уривок з композиції «Только ты не умирай», який вона присвятила покійному другу:

«Герочка! Ну як же так? Ти стільки ще хотів здійснити! Всі артисти мріяли, щоб Гера Гаврилов зняв для них музичне відео. І іноді ти погоджувався. Твій талант був багатогранний, як режисер ти вмів усе! Царство небесне, спочивай з миром, друже!», — написала зірка.

Користувачі мережі тут же обсипали публікацію коментарями зі співчуттями, адже ще недавно багато людей дуже скептично ставилися до коронавірусу, однак він не щадить нікого:

  • «Як шкода, що йдуть таланти»;
  • «Скоріше б закінчився цей рік, стільки втрачаємо…»;
  • «Коронакосилка, зупинись. Скільки людей гине, що за напасть на людей 21 сторіччя?»;
  • «Світла пам’ять!».

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.