Переплюнула Дорофєєву: Настя Каменських продемонструвала, що може її рот — Потап задоволений

Сьогодні у Насті Каменських велика прем'єра — співачка презентувала новий кліп на чуттєву пісню Vibe, яку написала в співавторстві зі своїм чоловіком Потапом.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вже три роки знаходиться у сольному плаванні. Шанувальники були розчаровані новиною про розпад дуету Потап і Настя, проте в якості самостійної виконавиці NK практично відразу завоювала любов мільйонів слухачів.

У своїй музиці зірка експериментує і з’єднує абсолютно різні культури, створюючи таким чином унікальний і незвичайний продукт. Всього за рік Каменських стала першою співачкою з України, яка підкорила чарт Billboard.

Настя Каменських - одна з найпопулярніших співачок України
NK на сцені

Більш того, артистка сяє на білбордах в самому центрі Нью-Йорка і записує треки спільно зі всесвітньо відомими виконавцями.

На англо- і іспаномовних фанатах Настя не зациклюється, що доводить її нова пісня про глибокі і сильні почуття закоханих людей.

Процесс написания новой песни Насти Каменских
Процес написання нової пісні Насті Каменських

Подружжя вклали в текст і музику все емоції, які вони відчувають один до одного, а в кліпі NK постала в декількох різних образах. Зйомки проходили в торгово-розважальному центрі Gulliver.

Треба сказати, що шанувальники залишилися в захваті від відеороботи Каменських, про що говорять маса приємних коментарів під роликом:

  • «Будь такою завжди, тут ти — це ти. Круто. Ти знайшла себе саме тут. Шедевр»;
  • «Твір мистецтва, кохання, почуття, пристрасть, захоплення! Будьте найщасливішими! Нічого кращого не бачила»;
  • «Шикарна робота, у мене мурашки по тілу побігли з перших нот»;
  • «Подарували насолоду від пісні і красивого кліпу! Його хочеться дивитися і дивитися!»
  • «Настя розкішна!».
Комментарии пользователей YouTube
Коментарі користувачів YouTube

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.