Дмитро Комаров забув привітати свою красуню-дружину Олександру Кучеренко з днем народження

Вчора у красуні-дружини Дмитра Комарова Олександри Кучеренко був день народження, однак телеведучий забув її з ним привітати. Принаймні в соціальних мережах.

Їх пару називають однією з найкрасивіших у всьому українському шоу-бізнесі. Познайомилися головний мандрівник країни і Міс Україна-2016 як раз на конкурсі краси.

Пізніше вони брали участь у «Танцях з зірками», причому на той момент закохані вже перебували у відносинах, але ретельно приховували їх від публіки.

Кучеренко та Комаров на танцях
Кучеренко та Комаров на «Танцях з зірками»

У 2019 шоумен розкрив цей факт після таємного весілля в Єрусалимі, опублікувавши відповідний пост в Instagram з таким підписом:

«Друзі, я завжди оберігав своє особисте життя і тримав в секреті. Але обіцяв вам, що все розповім, коли прийде час. І ось воно прийшло. Ми з Сашею Кучеренко стали чоловіком і дружиною… Ми щасливі».

Свадьба Комарова и Кучеренко
Весілля Комарова і Кучеренко

Нещодавно Дмитро навіть взяв з собою дружину на зйомки «Світу навиворіт» в Гонконзі, але виключно на безпечні заходи. На полювання на змій він її не брав, а ось на прогулянці по фермам на дахах хмарочосів Олександра із задоволенням побувала.

До речі, сама вона зараз працює телеведучою на ICTV, так що їх сім’ю цілком можна назвати телевізійною.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Вчора Кучеренко святкувала своє 23-річчя, про що стало відомо з її численних Instagram-stories з привітаннями від колег і друзів. Як не дивно, але серед цих історій не було жодної від чоловіка, в його профілі теж ні слова про день народження улюбленої.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Не виключено, що причина в насиченому робочому графіку Комарова, проте привід для занепокоєння у шанувальників з’явився.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.