(Відео) Відносини Дана Балана і Тіни Кароль, знову приковують до себе увагу – результат пісня “Пам’ятаєш ” – злетіла в рейтингах!

Як насправді йдуть справи, напевно знають тільки Дан і Тіна.

Протягом всього часу, коли Дан Балан з’явився на подіумі України, за ним завжди зберігалася інтрига. Гарний, харизматичний співак з незвичайним тембром голосу, відразу підкорив глядачів.

Особливо до нього не байдужі прекрасна половина людства. На всіх концертах і шоу дівчата оваціями зустрічають цього талановитого співака. Жоден його концерт не проходить без аншлагу.

Напевно зараз мало таких співаків, які володіють такою магічною енергетикою на глядачів і заводять їх при перших словах пісні.

Особливо можна відзначити відносини Дана Балана і Тіни Кароль. З перших хвилин між ними проскочила іскра і вона горить протягом усього їхнього спільного шоу діяльності.
Періодично вщухають пристрасті з приводу їх зустрічей і навіть подейкували про їхнє весілля.
Як насправді йдуть справи, напевно знають тільки Дан і Тіна.

Однак варто подивитися як вони виконують спільно свої пісні і як дивляться один одному в очі та сумніви в їх теплих відносинах, практично відпадають.
Ось і зараз ці душевні відносини привели до зльоту популярності пісень.

Так їх спільне виконання пісні “Пам’ятаєш”, знову привертають увагу шанувальників таланту Тіни та Дана.
Люди із задоволенням слухають по кілька разів цю душевну пісню.
Подивіться і ви це відео і зверніть увагу на їх ставлення один до одного.

Відео: пісня “Пам’ятаєш”

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.