Дан і Тіна зустрінуться завтра у прямому ефірі: Балан може виступати на “Танцях з зірками “

Всі глядачі чекали на появу Дана на шоу "Танці з зірками".

Головний хореограф проєкту “Танці з зірками” Ксенія Горб та керівник управління PR «1 + 1» Ольга Гудзь, а також руководител департаменту виробництва великих розважальних шоу на «плюсах» Володимир Завадюк, відкрили секрети зазначеного шоу.

Вони констатували, що Сергій Мельник, Сергій Танчинець, Юлія Саніна порадували їх своєю працьовитістю і прагненням до перемоги. Звичайно і Надія Мейхер показала відмінні результати.

Глядачі в півфіналі були зачаровані її виступом. І самі шанувальники допомагали своїми оваціями виступати парам.
Особливо викликала здивування Юлія Саніна. То з якою завзятістю вона намагається перемогти, викликає повагу і захоплення.

 ""Звичайно Надія Мейхер і Санта Дімопулос суперники в цьому проєкті, проте за лаштунками вони хороші подруги.
Якби не епідемія китайського вірусу, то ми б побачили на проекті Франциско Гомеса як члена журі.

Завдяки каналу “1 + 1” все побачили тандем Тіни Кароль і Дана Балана. Всі глядачі чекали на появу Дана на шоу “Танці з зірками”.

Протягом тривалого періоду часу чутки про відносини Дана і Тіни обростали різними варіаціями, аж до очікування весілля. Це прекрасна, красива пара сподобалася всім глядачам. Особливо їх спільні пісні. Тому всі очікують з нетерпінням участі їх разом в зазначеному шоу.

І нарешті їхня мрія збулася

У фіналі Дан Балан братиме участь. Обов’язково подивіться фінал!

 ""Також керівники шоу пропонували Насті Каменських взяти участь в шоу. Однак на жаль НК змушена була відмовитися від участі в цьому проєкті, у зв’язку з травмою коліна після стрибків з парашутом.
Як тільки Настя буде в фізичній нормі – вона обов’язково буде брати участь у проєкті – про це розповіли організатори шоу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.