Без Потапа і з новими піснями: якою бачить своє життя Настя Каменських в 2021 році?

Однак зв'язку з карантином, доводиться менше спілкуватися наживо. Настя намагається більше показати цікавого не тільки на YouTube, але і в Instagram, Tik Tok.

Настя Каменських з радістю розповіла, що їй подобається спілкуватися з її прихильниками. Вона ділиться з ними своїми секретами, показує відео тренувань, радить щось. Це цікаво і цікаво.

На жаль, через локдаун знімати настільки різноманітний контент було не зовсім можливо. Але ми разом з командою швидко включилися і віддалено готували найпотрібніші відео про харчування, спорт та інші корисні поради. Однак зв’язку з карантином, доводиться менше спілкуватися наживо. Настя намагається більше показати цікавого не тільки на YouTube, але і в Instagram, Tik Tok. Де вона також проводить онлайн-концерти. Буквально недавно вона на Tik Tok зробила концерт для Мексики.

 ""Настя розповіла, що 2020 рік для неї був динамічним і насичений подіями. Вона спілкувалася з шанувальниками, брала участь онлайн в програмах по мотивації життя. Також займалася благодійністю і збирала кошти для онкохворих дітей.

Особливо у Насті Каменських багато планів на 2021 рік. Будуть випущені нові альбоми, в яких намічаються круті пісні. Також про всі новини вона обов’язково буде ділитися зі своїми передплатниками. Чекає Настя послаблення карантину і закінчення пандемії китайського вірусу, щоб повноцінно зануритися в роботу і брати участь в концертах і різних шоу проєктах.

Найголовніше, щоб було здоров’я і всі відчували себе щасливими.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.